Kramfors.se - Startsida / Webbkamera
   
 
 
 Webbkamera


Kramfors kommun har just nu bara en webbkamera uppsatt i kommunen. Den sitter med vacker utsikt över Högakustenbron. Eftersom den sitter bakom glas ser det lite gråmulet ut även om solen kanske skiner.

Högakustenbron


Om du inte kan se webbkameran så beror det på att du saknar ett tilläggsprogram i din webbläsare. Får du upp ett meddelande om "Axis media control", välj att installera detta.


Sidansvarig: Katarina Lundholm

Uppdaterat 2016-09-23

<- Till föregående sida

Sök bland sidor på webbplatsen

   Evenemang
Minnesutställning
Från 19 oktober till 15 november visas en bildutställning på ABF till minne av Erik Andersson. Öppet måndag-torsdag. Alla är välkomna!
Konstutställning - Ann-Kristin Källström
"Pågående resultat - grafik i olika storlekar" Ann-Kristin arbetar med olika grafiska tekniker i hög- och djuptryck, foto och digitala tryck, samt i grafisk betong. Ann-Kristin kombinerar traditionella grafiska tekniker och experimentella medel och metoder i sitt konstnärskap. Hon har tidigare varit ansvarig för grafikundervisningen på två konstskolor i Sverige. Hon har ställt ut i Linköping, Nairobi i Kenya, Sundsvall, samt ett stort antal utställningar tillsammans med andra konstnärer, här är ett urval, som i Litauen, Lettland, Portugal, Japan, Storbritannien, Bulgarien, Indonesien, Vitryssland, Spanien med flera. Ann-Kristin bor i Härnösands kommun och är född 1958.
Eko Teck Loppis
Välkomna att fynda på vår populära loppis i Lugnvik!
Brasafton
Gösta Johansson från Örnsköldsvik spelar durspel och berättar. Entré: 50 kronor inklusive fika. Försäljning av lotter och tunnbröd. Välkomna hälsar Gudmundrå hembygdsförening och NBV.
Ådalens filmstudio
Ådalens Filmstudio visar ”Under sanden”. En berättelse om en glömd och säkert också gömd historia från tiden strax efter andra världskrigets slut. Unga tyska krigsfångar fördes till de långa sandstränderna på Jyllands västkust för att desarmera en och en halv miljon minor som lagts ut. Arbetet leds av en dansk officer… - Filmstudion är en ideell förening, som bygger på personligt medlemskap i föreningen. Medlemskort för höstens filmer kostar 300 kronor och säljs i samband med visningarna. Betala gärna in beloppet i förväg till Filmstudions pg 78 88 58-9. Ange avsändare. Inga enstaka biljetter säljs. Bioprogrammet och mer information finns på www.svano.se. Välkomna!
Veckomässa
Börja dagen med en veckomässa i all enkelhet. Varje torsdag morgon i kapellet på församlingsgården sjunger, ber och delar vi nattvard tillsammans under enkla former. Efteråt bjuds kaffe, te och smörgås. Öppet för alla, välkommen!
Film för seniorer i Bollstabruk
"Örnjägarens son". Tolvåriga Bazarbai drömmer om att lämna de gröna betesmarkerna i västra Mongoliet och lockas till storstaden Ulan Bator. Men fadern drömmer om att sonen en dag ska återvända hem och följa i hans fotspår och bli en stor örnjägare. Andlöst vackert och spännande i ett fantastiskt landskap. Ett samarrangemang av NBV, Bollsta Folkets Hus och Kulturenheten med fri entré.
Café Mötesplatsen
Integrationscafé med systuga. Här träffas människor från olika kulturer över en kopp kaffe. Vi spelar spel, umgås och hjälper dig att laga dina kläder (alternativt sy nya) i caféets systuga. Välkommen!
Mongol Derby
Världens längsta hästkapplöpning, 100 mil till häst över den Mongoliska stäppen. Mikael Eriksson visar bilder från förberedelserna och genomförandet av tävlingen. Inträde 100 kronor. Fika finns att köpa. Välkommen! Arrangörer: Föreningen Styresholmsspelet och Studieförbundet Vuxenskolan, med stöd av Kulturenheten Kramfors kommun.
Bingo
Bingo varje torsdag fram tills 8/12. Välkomna!
Gallerian 3 år
Kom och fira, fika och shoppa med oss när Gallerian fyller 3 år! Boka in en dag med erbjudanden och aktiviteter för både stora och små. Pyssel med idéverkstan, invigning av den nya lekhörnan, tävlingar och underhållning. Fullständigt program med tider är inte klart än, så håll utkik!
Stand up med Lennie Norman
Lennie Norman bjuder till skratt i kombination med en smakfull supé. Kvällen avslutas med underhållning av trubadur. Pris: 595 kronor. I priset ingår middag och underhållning. För mer information, besök oss på: http://www.hotellhoga-kusten.se/
STF Höga Kusten
Näsängets gamla skola har förvandlats till ett centrum för sex hantverkare med olika specialinriktningar. Samtliga har utbildats vid Träakademien på Vallen i Kramfors. Vi får guidning och presentation av de olika verksamheterna. STF bjuder på fika. Samling vid Nordingrå kyrka klockan 10.00. Föranmälan till Anki 070-525 15 02. Ansvarig är Göran Björkroth, 070-231 38 28.
Loppis - Eko Teck
Extra lördagsöppet. Välkomna att fynda på vår populära loppis i Lugnvik!
Loppis
Våra loppis-fantaster har det mesta och vårat fika är bland det bästa. Kom och fynda! För information: 070-212 82 01.
Konstutställning - Ann-Kristin Källström
"Pågående resultat - grafik i olika storlekar" Ann-Kristin arbetar med olika grafiska tekniker i hög- och djuptryck, foto och digitala tryck, samt i grafisk betong. Ann-Kristin kombinerar traditionella grafiska tekniker och experimentella medel och metoder i sitt konstnärskap. Hon har tidigare varit ansvarig för grafikundervisningen på två konstskolor i Sverige. Hon har ställt ut i Linköping, Nairobi i Kenya, Sundsvall, samt ett stort antal utställningar tillsammans med andra konstnärer, här är ett urval, som i Litauen, Lettland, Portugal, Japan, Storbritannien, Bulgarien, Indonesien, Vitryssland, Spanien med flera. Ann-Kristin bor i Härnösands kommun och är född 1958.
Chokladweekend med cigarr och dryck
Vi börjar med en cigarrsafari i förankringskammaren till Högakustenbron. Därefter följer en provning av utsökta praliner och kvalitetschoklad tillsammans med utvalda drycker. 2-rätters middag serveras i restaurangen till underhållning av Stefan Nordlander. Pris 1495 kronor per person del i dubbelrum. Bokning och information 0613-72 22 70. Varmt välkomna!
Hälsomöten
Sedan urminnes tider har eteriska oljor använts för människans hälsa. Det finns cirka 350 vetenskapliga studier om deras hälsoeffekter publicerade på www.pubmed.gov. På dessa hälsomöten kommer du att lära dig ta hand om din kropp och själ med äkta, ekologiska eteriska oljor samt kosttillskott med eteriska oljor i. Mötena kostar 100 kronor, dock gratis för de som deltar i regndroppsmassagekursen. Vardagsoljor - lär dig om “Vardagsoljepaketet”, som är ett husapotek med 10 ekologiska, terapeutiska eteriska oljor, för alla aspekter av din hälsa, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du kan testa hela din hälsa med högteknologiska Zyto Compass skanner. Den mäter ditt bioelektriska system och föreslår just de eteriska oljor och/eller kosttillskott som du behöver för din hälsa. Hälsotest med Zytoskanner: cirka klockan 20.00–21.30 pris 100 kronor (ordinarie pris 200 kronor), resultatet mailas till dig efter mötet. Anmälan till Tea Källberg senast 10 dagar innan kursstart på 070–32 32 676 eller tea.regndropp@outlook.com.
Kramfors skräckfilmsfestival
Lilla salongen från klockan 17.30: Skräck-Tv-spel och häng. Hantverksprogrammet sminkar. Finn och vinn biobiljetter. Vi bjuder på godis och frukt. Festivalbiljett 50 kronor eller 20 kronor per film Observera att åldersgräns är 15 år. Filmer som visas: "The ring" klockan 18.00, "The purge 3" klockan 21.00, "Dont breathe" klockan 23.00. För mer information: Ninni Melander på Kramfors kommuns Kulturenhet,0612-802 52. Ett samarrangemang av Kramfors kommun, Kiab, Royal bio Kramfors och Film i Västernorrland.
Kurs i regndroppsteknik
Gå en kurs i regndroppsteknik! - för rygghälsan, immunförsvaret och sinnelaget. Tekniken är avslappnande, väldoftande och stärker kropp och själ. Tre behandlingar i en: Lakota-indianernas effleurage, som är ljuvliga, fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet, Vitaflex, en tretusen år gammal teknik från Tibet, där man använder fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska system för att lösa upp blockeringar som orsakats av ohälsa. Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, vilka är växternas skyddande och livgivande vätska, som ökar antioxidant-aktiviteten i hela kroppen och även renar den. Pris: 1 500 kronor + eteriska oljor för 1 348 kronor. Oljorna räcker till 8 behandlingar. För professionell utövning tillkommer 400 kronor för diplomeringsträff. Anmäl dig helst 10 dagar före kursdagen så att dina oljor hinner beställas och levereras från England. Anmäl dig på 070-32 32 676 eller tea.regnp@outlook.com.
Kontakta oss
Integrationsaktiviteter
E-tjänster
Facebook
Hogakusten.com
Klagomål och synpunkter
Webb_TV