Bild från https://mickegunnarsson.se/

20 februari 2017

Micke Gunnarsson flitigt anlitad föreläsare kommer till Ådalsskolan!

På torsdagen ger han eleverna vid Ådalsskolan Föreställningen ”Vår bästa tid är nu”. En smått galen och uppfriskande föreläsning där Micke berättar för dig som ung att du inte har någon framtid, du kommer aldrig att bli något när du blir stor, du vet inte varför du går i skolan och den stora frågan är snarare om du väljer att vara Luke Skywalker, Leia eller Cheewbacca på din resa i livet! Micke talar också om vikten att få sitta vid datorn trots att ”maten är klar” och respekten av att faktiskt inte behöva stänga av mobilen när någon föreläser! Som sagt var…en märklig timme!

Elevröster som lyssnat på Micke:

”Skitgrym föreläsning! Sjukt att du lyckades få vår svensklärare att tillåta mobiler & datorer på lektionerna!;);)” ”Skitbra föreläsning! Skrattade så tårarna sprutade! Stämmer så bra in på mitt liv de du säger! You rock!” ”Fler människor borde vara som dig!! En av de bästa föreläsarna vi haft, tack för att du gjorde min dag!” Tack för en galet bra föreläsning!!!! Absolut en av det bästa jag lyssnat på!! Tack tack tack!”

Under onsdagskvällen ger han föreläsningen "Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli". En föreläsning i inspirationens tecken för vuxna, pedagoger, vårdnadshavare, mor eller farföräldrar som på något sätt möter unga i vardagen, som inte lämnar någon oberörd.

Anpassar vi systemet efter våra barn eller anpassar vi våra barn efter systemet? Micke talar om självkänsla, relationsbyggande, likavärde, digitalisering, föräldraskap, prestation, tonåringar, skola, sitta vid datorn…ni vet allt som berör oss i livet med våra barn. Hur inget längre är sig likt och kommer heller aldrig att bli.

Ådalsskolans Aula onsdag 15/3 kl 19.00-20.30

Anmälan till ingela.fahlen@kramfors.se

Privatpersoner går gratis.

250kr/person om du deltar i tjänsten(gäller ej anställda inom Kramfors kommun).

Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer om Micke Gunnarsson Länk till annan webbplats.

Barn & utbildning

Uppdaterad: Sidansvarig: Krister Åkerlund

Frågor kring nyheten?

Ingela Fahlén

ingela.fahlen@kramfors.se