06 oktober 2017

Halv sju hos mig!

Att prata om sin föräldraroll kan vara utlämnande och läskigt. Men om man får möjlighet att göra det på hemmaplan kan det dock kännas lättare. Därför har Föräldrateamet startat en satsning med homeparties.

TV-programmet Halv åtta hos dig känner många till. Halv sju hos mig är en twist på det. Konceptet går ut på att du som värd bjuder hem fyra vänner. Sedan kommer Familjeteamets rådgivare Lena Wälivaara och Carola Bäckvall fullastade med fika för en inspirerande kväll fylld av bra samtal. Värden bjuder på kaffe/te och får en tackgåva.

- Att dela erfarenheter om hur det är att vara förälder är upplyftande. Man behöver absolut inte ha ett problem för att bjuda in till ett homeparty.

För dig som vill träffas bara en kväll
Familjeteamet har i sitt utbud av stöd och hjälp ett antal program de erbjuder som stöd. "ABC – Alla barn i centrum" och "Älskade förbannande tonåring" är exempel på sådana.

Alla har dock inte tid och möjlighet att gå ett program med flera träffar, därför föddes idén med Halv sju hos mig.

- Vi vänder oss till hela kommunen, det är inga problem för oss att åka till Docksta, Klockestrand eller Kyrkdal, säger Lena Wälivaara och Carola Bäckvall.

Tycker du att det här låter intressant och skulle vilja boka ett homeparty? Kontakta då Lena och Carola.
- Vi lovar dessutom att ingen blir utröstad!

Barn & utbildning

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck