18 september 2018

Medborgar­dialogerna om
förskola och skola fortsätter

I våras bjöd vi in till två medborgardialoger om framtidens förskola och skola. Nästa vecka återupptas samtalen. Varmt välkommen till Bollstabruk 25/9 och Ullånger 27/9.

En trygg, utvecklande skolsituation där både barn och vuxna trivs. Där elever oavsett ålder får sina behov tillgodosedda, där lärare ingår i en dynamisk utbildningsgrupp och där lokaler nyttjas på absolut bästa sätt. Det är vår vision!

Vi uppnår många av önskningarna idag, men inte alla. Därför vill vi bjuda in dig till medborgardialog om framtidens förskola och skola. Vi har påbörjat ett utvecklingsarbete, men vill betona att ingenting är bestämt än. För att vi ska nå målet behöver vi nämligen veta vad du tycker, tänker och anser.

Bollsta Folkets Hus
Tisdag 25/9 kl 18.30-20.30

Ullångerskolans matsal
Torsdag 27/9 kl 18.30-20.30

Förvaltningschef Ulrika Hurdén samt verksamhetscheferna Stefan Karlstedt (grundskola) och Anki Johnson (förskola) medverkar. Barn-, kultur- och utbildningsnämndens ordförande Thomas Näsholm (S) finns också på plats.

Vill du komma?

Anmäl dig via e-post kommun@kramfors.se eller telefon 0612-800 00 senast 21/9. Vi bjuder på en enklare fika. Ange även eventuell födoämnesallergi.

Barn & utbildning

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Ulrika Hurdén
Förvaltningschef BKU
0612-804 00
ulrika.hurden@kramfors.se