21 november 2018

Made in Kramfors – inspirera till ett yrkesval

Vill du vara med i ett spännande inspirationsprojekt? Vi söker tidigare elever från Kramfors kommun som vill berätta om sitt yrkesval för högstadie- och gymnasieelever.

Projektet heter Made in Kramfors och ska stötta och inspirera, främst elever på högstadiet inför kommande gymnasieval, men även elever som påbörjat sin gymnasieutbildning och har funderingar kring yrkesval.

– Vi söker tidigare elever från Kramfors kommun som vill berätta om sin väg från skoltiden, vidare ut i världen och karriären, säger Camilla Öhresten, studie- och yrkesvägledare. 

Högstadie- och gymnasieskolorna i Kramfors sammanställer sedan berättelserna och kommer att använda dom som inspiration inför gymnasie- och yrkesval. 

– Vi vill gärna få en kort berättelse och en bild från inspiratörerna som vi kan använda till exempelvis affischer och på vår webbplats.

Vill du delta?

35 inspiratörer har tackat ja till att vara med på inspirationsprojektet och  berätta om sitt yrkesval. Men vi behöver flera!

– Du behöver inte vara kändis för att delta. Vi vill främst få veta vad som har varit inspirerande och intressant för dig i ditt yrkesval, avslutar Camilla. 

Hör av dig till Camilla Öhresten om du vill vara med eller har förslag på personer som vi kan kontakta.

Barn & utbildning

Uppdaterad: Sidansvarig: Malin Zakrisson

Frågor kring nyheten?

Camilla Öhresten
Studie- och yrkesvägledare
Tel: 0612-69 21 72
camilla.ohresten@kramfors.se