Campus Kramfors

Välkommen till Campus Kramfors – lärcentrum för utbildning och utveckling. Vi erbjuder dig kompetenshöjning eller en ny karriär genom utbildning och träning för verkligheten. Det är den bärande idé som sätter sin prägel på alla våra verksamheter.

Kommunal vuxenutbildning och SFI

På Komvux ligger fokus på individens behov där du tillsammans med våra vägledare och lärare planerar dina studier och skapar en individuell studieplan. Du kan välja kurser på grundläggande och gymnasial nivå, starta under hela året och studera på heltid eller deltid, på dagtid eller på distans.

Kommunal vuxenutbildning erbjuds också som svenska för invandrare,  SFI.

Komvux som anpassad utbildning (Lärvux)

Lärvux är kommunens vuxenutbildning för den som har en begåvningsmässig funktionsnedsättning. Vuxenutbildningen tar emot elever som är över 20 år och som vill förbättra eller komplettera sin utbildning. Våra kurser motsvarar grund- och gymnasienivå.

Yrkeshögskolan Höga Kusten

Yrkeshögskoleutbildning är en utbildningsform där teori varvas med praktik, så kallad LIA (Lärande i arbete) vilket ökar dina möjligheter till arbete efter utbildningen. För dig som student innebär det att din yrkeskunskap är aktuell och efterfrågad i arbetslivet när du är klar med din utbildning.
 
Yrkeshögskolan Höga kusten erbjuder kvalificerade utbildningar som är skräddarsydda utifrån arbetslivets behov. Utbildningar är avgiftsfria och alla berättigar till studiemedel från CSN. På Yrkeshögskolan Höga kusten kan du läsa mer om våra utbildningar.

Högskola och universitet

Sveriges högskolor och universitet erbjuder en rad spännande kurser och program på distans. I samverkan med Akademi Norr tipsar vi främst om utbildningar där möjligheten att få ett arbete efter din examen är stor och där din kompetens är efterfrågad. Du som inte har möjlighet att skriva tentamen på din studieort är välkommen att göra det hos oss på vårt lärcentra/Campus Kramfors.

 

Här hittar du oss

Utbildningar inom Yrkeshögskola, Träakademien, särskild utbildning för vuxna och Svenska för invandrare (SFI) bedrivs i våra lokaler på Campus Kramfors, Företagsvägen 2.

All grundläggande och gymnasial vuxenutbildning bedrivs i våra lokaler på Ådalsskolan, Limstagatan 22.

Utbildning i vård- och omsorg bedrivs i våra lokaler på Yrkesvägen 6.


Visa kartan i ett eget fönster

Uppdaterad: Sidansvarig: Carl Sundström

Kontakt

Campus Kramfors
Tel: 0612-805 36
info.vuxenutbildningen@
kramfors.se

Besöksadresser
Träakademien, Yrkeshögskola,
Svenska för invandrare,
Komvux som anpassad utbildning
Campus Kramfors,
Företagsvägen 2
872 80 Kramfors

Vård- och omsorgsutbildning,
Campus Kramfors,
Yrkesvägen 6
872 80 Kramfors

Komvux
Limstagatan 22, ingång A
872 30 Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
Vuxenutbildningen
872 80 Kramfors

Kontaktperson
Daniel Söderström
Rektor Kommunal vuxenutbildning, SFI
Tel: 0612-804 70

Kontaktperson
Agnetha Fredriksson Enhetschef Yrkeshögskolan
Tel: 0612-801 17

Kortlänk till denna sida
kramfors.se/campuskramfors