Kramforsambassadör

Kramforsambassadör Jessica Demander.

Jessica Demander

Jessica Demander och hennes man Micael bor i Dysjön, Väja, och driver företag i Kramfors. De flyttade hit upp 2002 och tycker att det var ett av de klokaste beslut de tagit.

Läs om v a r f ö r de tycker det och varför de tycker så bra om Kramfors kommun:

”Jag och min man ”Micke” flyttade till Dysjön, Väja, i Kramfors kommun för 20 år sedan. Vi bodde då i Haninge utanför Stockholm. Jag drev eget företag i Årsta och ”Micke” jobbade för ett bolag i Solna. Det innebar att vi fick lägga en och en halv till två timmar varje vardag till att pendla till och från våra arbetsplatser. Tid som stal utrymme ifrån att träffa vänner och odla fritidsintressen.

När vi hittade vårt nuvarande hus vid Dysjön hyrde vi det först för att känna oss för, men efter ett år köpte vi det. Det är ingenting vi någonsin ångrat.

Nu driver vi företag i Kramfors – bland annat har vi butik och café i Gallerian Christoffer – och har tio minuter från hemmet till jobbet.

Vi har en mindre stressig tillvaro än när vi bodde i Mälardalen. Lägre omkostnader, mer tid över för annat än jobb och har lärt känna många fler människor än vi gjorde i Stockholm. Vi har dessutom fler vänner här som vi umgås med. Vi har skog, berg, älv, hav och insjö nära oss och ett boende som har allt vi önskar.

Det är kort sagt underbart att få vara en del av denna kommun."

Uppdaterad: Sidansvarig: Olof Wigren

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Olof Wigren

Kommunikatör

olof.wigren@kramfors.se