30 september 2022

Vi välkomnar HR-chef Pelle!

Den 7 december välkomnar vi vår nya HR-chef Per ”Pelle” Häggström.

Pelle kommer närmast från en tjänst som enhetschef och biträdande förbundsdirektör inom Höga Kusten-Ådalens räddningstjänst.

– Jag är både glad och stolt att Pelle tackat ja till att arbeta hos oss. Han är en trygg och kompetent ledare som kommer att bidra till vår fortsätta utvecklingsresa till en mer attraktiv, modern och hållbar arbetsgivare. Det är också glädjande att vi har haft 15 kompetenta sökande till tjänsten som HR-chef, vilket visar att vi är en spännande och attraktiv kommun att arbeta i, säger rekryterande chef Inger Bergström, biträdande kommundirektör.

Pelle är bosatt i Härnösand och har en bred ledarerfarenhet av både offentlig sektor och kommunal verksamhet genom sina tidigare uppdrag som HR-chef i Härnösands kommun, Botnia Skog och det internationella industriföretaget Cargotec.

– Jag är både stolt och ödmjuk inför uppdraget. Det känns roligt att få komma till Kramfors kommun och arbeta i en roll jag både kan och känner mig trygg i. Det finns en positiv kraft i Kramfors kommun som jag attraheras av och jag ser fram emot ett spännande uppdrag tillsammans med mina medarbetare, säger Pelle Häggström.

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Annica Kjellin Fahlgren

Frågor kring nyheten?

Inger Bergström
Biträdande kommundirektör
Tel: 0612-802 34
inger.bergstrom@kramfors.se