Omvårdare och undersköterskor till äldreomsorgen Kramfors Kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Vi behöver fler omvårdare och undersköterskor som vill göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass! Får du ofta höra att du är bra på att bemöta människor och är en fantastisk undersköterska/omvårdare som alltid jobbar för brukarnas välbefinnande och meningsfullhet? Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där brukarens behov styr och där du kan utvecklas i din roll som undersköterska/omvårdare? Där dagarna fylls med värme, glädje, kärlek och minnen från ett helt liv.
Vi söker utbildade undersköterskor och blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad undersköterska. Är du inte utbildad undersköterska behöver du ha arbetserfarenhet av vårdyrket sedan tidigare.
Användandet av tekniska lösningar ingår i vårt arbetssätt och är en del i tänket när vi tillgodoser behov för medborgarna. Det är en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet när vi jobbar smartare med att vara effektiva. Vi vill att du liksom vi ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund. Vi vill att du efter att du har landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag som tex dokumentation, hygien, kost etcetera. Att vara medarbetare i vår verksamhet äldreomsorg innebär att ha ett starkt brukarfokus, mod och uthållighet i det ständiga förbättringsarbetet.

Tillsättning av tjänsterna sker löpande så sök jobbet redan idag.
Tjänsterna finns både inom hemtjänst och särskilt boende och i alla delar av kommunen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Som omvårdare eller undersköterska arbetar du med ett individstödjande förhållningssätt utifrån brukarens unika behov. I undersköterskeuppdraget ingår det att vara kontaktperson för ett antal brukare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterska eller du som har erfarenhet av yrket sen tidigare. Du har datavana och behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Arbetsgivarens referensnummer
A1243744

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om stöd och omsorg i Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-25

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Malin Nyberg
Rekryterare Äldreomsorg
0612-805 51
Malin.Nyberg@kramfors.se

Marianne Persson Sjölander
Kommunal
0612-80582
kramfors.m-norrland@kommunal.se