03 oktober 2019

Nytt digitalt näringslivsmagasin lanseras

Näringslivsenheten ger regelbundet ut ett näringslivsmagasin till alla företag. Magasinet, som innehåller inspiration och information om kommunens näringsliv, har nu fått helt ett nytt utseende och digitalt format.

http://magasin.kramfors.se Länk till annan webbplats. – Lägg adressen på minnet! Det är nämligen här som det nya näringslivsmagasinet finns från och med nu.

– Genom den nya lösningen kan alla på ett enkelt sätt nå våra nyheter. Den digitala satsningen är en del i det utvecklingsarbete som vi har påbörjat för att förbättra företagsklimatet i kommunen, berättar tillväxt- och näringslivschef Susanne Königson.

– Vi vill naturligtvis berätta om egna nyheter, men också lyfta fram alla fantastiska företag som finns hos oss. Det är med dialog och samverkan som vi får ett starkt näringsliv!

Varierat innehåll som passar alla

Innehållet i magasinet är brett och varierat. Här ska du hitta inspiration, kunskap, nyheter och värdefull information. I den första utgåvan finns till exempel reportage om Länsmansgården, Allsta Gård och Bjärtrå Bed & Breakfast. Vi berättar också om samarbetet med Bizmaker och vad det gjort för några av våra entreprenörer.

Du kan också läsa om Ådalsskolans yrkesutbildningar som blomstrar, olika byggsatsningar som är på gång i kommunen och få information vår inflyttningsguide Välkommen hit. Inbjudningar till företagslunch samt info om företagsgalan, Höga Kusten Företagsmässa och mycket annat finns också med.

– Varmt välkommen till vårt magasin. Jag lovar att det finns något intressant för alla att läsa där, oavsett om du är näringsidkare eller inte, avslutar Susanne Königson.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Susanne Königson
Tillväxt- och näringslivschef
0612-803 20
susanne.konigson@
kramfors.se

Sture Andersson
Chef näringsliv- och utvecklingsenheten
0612-800 50
sture.andersson@kramfors.se