03 februari 2020

Stort intresse för
Höga Kusten Företagsmässa

Höga Kusten Företagsmässa arrangeras av Kramfors och Sollefteå kommuner tillsammans med lokala näringslivet. I år är mässan i Kramfors Tennishall den 24-25 april och redan nu är cirka 70% av monterplatserna bokade.

– Vi räknar med att alla utställare inomhus ska vara klara senast i mars och vi kommer även att öppna upp för fler utställare utomhus, säger mässgeneralen Mikael Berggren.

Vill man vara säker på en plats på mässan bör man anmäla sig så fort som möjligt via webbsidan (se längst ned). Där kan man också se vilka som redan anmält sig.

Öppet för allmänheten reda under fredagen

Nytt för i år är att öppettiderna för allmänheten utökas. Tidigare har första dagen varit fackdag för utställande företag, men under 2020 kan allmänheten besöka mässan redan på fredagen från klockan 14.

Under lördagen är mässan öppen för alla mellan klockan 10-16. Då ordnas även extra aktiviteter i centrum, eftersom det är lokal handelsdag på stan.

Två kommuner - en gemensam mässa

Företagsmässan är ett samarbete mellan Kramfors och Sollefteå kommuner samt det lokala näringslivet. Den första mässan anordnades i Kramfors 2018 och året därpå i Sollefteå. Den har cirka 90 utställare och lockar 5 000 besökare.

– Mässan är en av våra mötesplatser för näringslivet och det känns kul att intresset för mässan är extra stort i år, säger Susanne Königson, Kramfors kommuns tillväxt- och näringslivschef.

– På en och samma plats kan man träffa företag, skola, affärsrådgivare, finansiärer och andra viktiga kontakter för att utveckla Höga Kustens näringsliv, avslutar Susanne.

Läs mer:

Mer information för den som vill boka monter eller besöka mässan finns på https://www.hogakustenforetagsmassa.se Länk till annan webbplats.

GDPR

Höga Kusten Företagsmässa i Sollefteå och Kramfors dokumenteras via foto och video. Genom att ställa ut på mässan eller besöka den godkänner du att du kan komma att synas på foto och/eller film.
Materialet används av arrangörerna för att marknadsföra mässan i olika kanaler, så som sociala medier, papperstidningar och broschyrer.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Susanne Königson
Tillväxt- och näringslivschef
0612-803 20
susanne.konigson@
kramfors.se

Olle Lidgren
Näringslivsutvecklare
0612-803 80
olle.lidgren@kramfors.se