17 april 2020

Nytt stöd till Höga Kustens besöksnäring

Du som besöksnäringsföretagare har nu möjlighet att investera i din utveckling. Det kommunala bolaget Höga Kusten Destinationsutveckling har tillsammans med Höga Kusten Turism och Region Västernorrland tagit fram olika företagsstöd att söka.

Företagsstöden är en del av Höga Kustens utvecklingsprogram som syftar till att mildra effekterna av pandemin, utveckla företag och destinationen.

Läs mer om stöden och utvecklingsprogrammet på https://hkt.hogakusten.com/hoga-kusten-utvecklingsprogram Länk till annan webbplats.

– Samspel mellan det privata och det offentliga är viktigare än någonsin, säger tillväxt- och näringslivschef Susanne Königson.
– Arbetet med att ta fram utvecklingsprogrammet för Höga Kusten är ett bra exempel när samarbete ger ett bra resultat, säger Susanne.

För att mildra effekterna av coronaviruset har Kramfors kommun även riktat ett antal stödjande åtgärder till näringslivet i Kramfors kommun. Det finns dessutom samlad information om stöd för verksamma inom de kulturella och kreativa näringarna samt övriga näringslivet på kommunens näringslivssida https://kramfors.se/naringsliv--arbete.html Länk till annan webbplats.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Susanne Königson
Tillväxt- och näringslivschef
0612-803 20
susanne.konigson@
kramfors.se