11 november 2020

Kraftig ökning för Kramkortet - den lokala handeln gynnas

Kramkortet är presentkortet som gäller hos de cirka 50 företag i kommunen som är medlemmar i Kramfors Handel.
Under kvartal två och tre i år har Kramkort för drygt 1,2 miljoner kronor lösts in. Det är cirka 800 000 kr mer än under samma period i fjol.

Caroline Strindlund är verksamhetsledare för Kramfors Handel och säger att det här är fantastiskt roligt och betydelsefullt för den lokala handeln.
- Pengarna går till lokala företag och gör stor skillnad för dem.
- Jag vill tacka alla som köper Kramkortet, både privatpersoner, företag och Kramfors kommun. Nu hoppas jag att man fortsätter att köpa presentkort inför julhandeln.

”Väldigt glädjande”
Kramfors kommun beslöt inför årets semesterperiod att köpa Kramkort till sina medarbetare, som tack för ett gott arbete. Inte minst under covid -19.
- Många av kommunens anställda fick jobba extra hårt under våren. För en del handlade det om att göra helt nya arbetsuppgifter för att stötta upp hårt ansatta verksamheter.
- Genom att ge våra medarbetare Kramkort kunde vi både visa vår uppskattning för deras insatser och gynna lokala företag. Det är väldigt glädjande att det bidragit till att så många handlat lokalt, säger kommunalrådet Malin Svanholm (S).

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Linnea Nilsson

Frågor kring nyheten?

Malin Svanholm (S)
Kommunstyrelsens ordförande
0612-801 04
malin.svanholm@kramfors.se