29 juni 2020

Annika – en av drygt 290 Kramfors­ambassadörer

Annika Wångby Stattin jobbar i sitt företag Ottilia - Violin & Design. Hon är dessutom en av drygt 290 Kramforsambassadörer. Läs hennes berättelse!

"Att bo mitt i världsarvet, i Nordingrå, innebär att jag har en storslagen natur och gott om inspirationskällor i min vardag.

Jag stortrivs i Häggvik, som varit mitt hem sedan 2004. Jag är ursprungligen från Stockholm men flyttade först till Sundsvall och sedan till Häggvik, Nordingrå. Det ger lugn och ro, ingen stress, inga stadsljud, ingen trängsel i tunnelbanan eller jäktande på gator till och från arbetet och hemmet.

Det är fridfullt och gott för själen.

Jag tycker om mentaliteten hos Nordingråborna och kände mig väl bemött och mottagen från första stund. Gemenskapen är stark.

Det finns också en handlingskraft och entreprenörsanda i det här området som är väldigt påtaglig och man blir entusiasmerad av den. Sedan är invånarna duktiga på att hitta lösningar och ställa upp för varandra och det som är viktigt för dem.

Att bli ambassadör för Kramfors kommun kändes både roligt och naturligt. Jag bor här och vill gärna dela med mig av allt det positiva som finns här och som den här kommunen står för. Tillsammans kan vi bidra till att göra kommunen ännu attraktivare och få fler att vilja bosätta sig här. Jag tror att intresset för det kommer att öka framöver.”

Vill du bli ambassadör för Kramfors kommun?

https://kramfors.se/ambassador Länk till annan webbplats.

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Linnea Nilsson

Frågor kring nyheten?

Annica Kjellin
Kommunikationschef
0612-801 85
annica.kjellin@kramfors.se