08 juli 2024

Beställ fina sommarprodukter ur kommunens profilshop!

En present till sommargästen? Kanske en handduk till dig själv för att koppla av på stranden, eller en träkåsa för att avnjuta kaffe på någon av kommunens bergstoppar – besök vår profilshop för att se alla fina produkter med platsvarumärket.

Handduk

Perfekt för både badrummet och stranden, prydd med vårt vackra platsvarumärke.

T-shirt

Våra sköna t-shirts med platsvarumärket tryckt på bröstet.

Vattenflaskor

Håll vätskebalansen i värmen med våra vattenflaskor. Perfekta för gymmet, kontoret eller en dag på stan. Varje flaska är ett miljövänligt val och visar upp vårt vackra platsvarumärke.

Kåsor

Njut av en kopp kaffe eller te i våra praktiska och stilrena kåsor. Perfekta för friluftsälskaren eller som en charmig detalj i köket. Kåsan med kommunens platsvarumärke blir en favorit på utflykten.

Grytunderlägg

Skydda dina ytor med våra eleganta grytunderlägg. Tillverkade i slitstarkt material, ger både funktion och stil till ditt kök.

Tygväskor

Våra hållbara tygväskor är perfekta för alla tillfällen – från shoppingturen till stranden. De är rymliga, slitstarka och prydda med vårt platsvarumärke, vilket gör dem både praktiska och vackra. Finns i två varianter, en blå och en ljusgrå.

Kepsar

Skydda dig mot solen med våra snygga kepsar med platsvarumärket tryckt på framsidan.

Kaffemuggar

Njut av din favoritdryck i våra stilrena kaffemuggar. Varje mugg pryds med kommunens platsvarumärke, vilket gör dem till en utmärkt present eller ett trevligt tillskott till ditt eget kök.

Hur beställer du?

Här kan du göra din beställning från vår profilshop på kommunens webbplats.

Efter du gjort din beställning kan du hämta produkterna hos Kom in kundtjänst i Kramfors. Om du bor utanför Kramfors kommun och vill göra en beställning så skicka ett mail till profilshopen@kramfors.se.

Det går även bra att besöka Kom in kundtjänst på Torggatan och göra din beställning på plats.

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Jeanette Rönnberg

Frågor kring nyheten?

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

profilshopen@kramfors.se