En man och två kvinnor framför en vägg.

Sabri Bendrihem, Marlene Eriksson och Alice Nordin.

03 mars 2023

Nya medarbetare för den nya fritidsgården i Kramfors

Samordnaren Alice Nordin och hennes nyanställda medarbetare Sabri Bendrihem och Marlene Eriksson kommer att vara ansvariga för Kramfors nya fritidsgård. Den öppnar innan sommaren i lokaler på Limstagatan.

– Vi ser fram emot att kunna ta emot alla barn och ungdomar i det som kommer att bli en mysig miljö för att umgås i och syssla  med olika aktiviteter, säger Alice Nordin.

Fritidsgården kommer inledningsvis att vara öppen tre kvällar i veckan för ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern – måndagar, onsdagar och fredagar – och tisdagar och torsdagar, dagtid, för mellanstadielever.

Två nya medarbetare

Det kommer att vara ett antal personer som ska jobba på timmar och som vikarier, men två medarbetare – utöver Alice – blir dem som har huvudansvaret för den dagliga verksamheten. Det är Sabri Bendrihem och Marlene Eriksson.

Sabri är före detta professionell dansare och danslärare och har haft världen som ett arbetsfält.

– Jag har jobbat med människor i hela mitt liv, både ungdomar – bland annat dem som funnits i en kriminell miljö –, personer med funktionsnedsättning, flyktingar och äldre, säger han.

God förebild och inspiratör

Innan han flyttade till Kramfors för ett år sedan jobbade Sabri i Stockholm och Visby.

– Oavsett om det gällt dans, familj eller mina roller i olika verksamheter, har jag varit en ledare som alltid strävat efter att vara en god förebild för andra. Jag ser fram emot att lära känna barn och ungdomar i Kramfors och att kunna vara till hjälp för dem på olika sätt, både som inspiratör och med vägledning, säger Sabri.

Skapa relationer

Marlene Eriksson har även hon alltid jobbat med människor, både inom hemtjänsten, på Vemyra ungdomshem, som resurs på Grämestaskolan, Ytterlännässkolan, och de tre senaste åren som undersköterska på Sollefteå sjukhus.

– Det ska bli intressant och spännande att vara med och bygga upp någonting från grunden, att skapa relationer till alla barn och ungdomar som kommer till fritidsgården och att arrangera aktiviteter tillsammans med dem, säger Marlene.

Se & göra

Uppdaterad: Sidansvarig: Olof Wigren

Frågor kring nyheten?

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Patrik Asplund
Tel: 0612-801 70
patrik.asplund@kramfors.se