22 juni 2017

Trevlig sommar med ny webbplats!

Kramfors kommun vill passa på att önska er alla en riktigt trevlig sommar! Samtidigt tipsar vi om den nya turistwebben www.hogakusten.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som lanserats i dagarna. Informativ och bra!

Oavsett om du bor i Höga kusten eller kommer på tillfälligt besök har du säkert behov av att veta vad man kan se och göra. Bo och äta är ett annat viktigt område att hålla sig á jour med. Vem vill inte åka till ett mysigt café och fika i sommar? Kanske behöver du ta reda på fakta om Rotsidan eller kolla vilka tider det är öppet på naturum vid Skulebergets fot.

Då ska du besöka www.hogakusten.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här finns allt - och lite till... :)

 

 

Vem jobbar egentligen med besöksnäringsfrågor i Höga kusten?

  • Höga Kusten Destinationsutveckling AB (ägs av kommunerna)
  • Höga Kusten Turism AB (ägs av entreprenörerna i Höga Kusten)
  • Höga Kusten Turistservice

År 2014 beslutade sig kommunerna att gå samman i Höga Kusten Destinationsutveckling AB. Allt för att stärka besöksnäringen i alla fyra kommunerna under ett och samma varumärke - Höga Kusten.

Långt tidigare hade näringen startat ett samarbete i ett gemensamt bolag; Höga Kusten Turism AB. Verksamhetsidén i detta bolag är att marknadsföra och paketera Höga Kusten mot såväl den nationella som den internationella marknaden.

År 2017 beslutades att utveckla en gemensam turist- och besöksservice i Höga Kusten och fram växer nu ett turistcenter vid Hornöberget samt ett 40-tal InfoPoints runt om i destinationen. Framtidens turistservice har bara ett för ögonen – att förbättra servicen för våra besökare före, under och efter besöket i Höga Kusten.

Alla tre parter nedan jobbar för att tillsammans fördubbla besöksnäringen fram till år 2025, och skapa 800 nya arbetstillfällen med startpunkt 2014.

Se & göra

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Kontakt

Höga Kusten Turistservice
0771-26 50 00
info@hogakusten.com