26 mars 2019

Felix och Selma belönades
för fina idrottsprestationer

Varje år delar Kramfors kommun via kultur- och fritidsenheten ut idrottsstipendium för idrottsliga prestationer. Denna gång var det Felix Gabrielsson och Selma Näslund som belönades för sina insatser under det gångna året.

Felix Gabrielsson går första året på Ådalsskolans teknikprogram. På fritiden är han aktiv som domare i fotboll och ishockey. Han tar sitt uppdrag på största allvar och har gått från klarhet till klarhet både som ledare och kommunikatör.

Motivering till Felix pris:
Under de senaste åren har Felix Gabrielsson gjort fina insatser som domare i fotboll och hockey. Med sin ledarförmåga, goda spelförståelse och tydliga sätt att kommunicera är han en god förebild för andra barn och ungdomar i kommunen.

Selma Näslund går i årskurs åtta på Gudmundråskolan. Hon är en multisportare som håller på med både ridning, utförsåkning och fotboll. Hon har haft fina framgångar i hästhoppning, men även som alpinåkare. 2018 vann hon alla tävlingar i Ångermanland.

Motivering till Selmas pris:
Genom sitt stora engagemang för ridsport, alpinskidåkning och fotboll är Selma Näslund en god förebild för andra barn och ungdomar i kommunen.

Prisutdelare var kommunalrådet Jan Sahlén (S). Även vice kommunalrådet Jon Björkman (V) och oppositionsrådet Ida Stafrin (C) medverkade.

Se & göra

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Jan Sahlén (S)
Kommunstyrelsens ordförande
0612-801 04
jan.sahlen@kramfors.se

Patrik Asplund
Chef kultur- och fritidsenheten
0612-801 70
patrik.asplund@kramfors.se