21 december 2020

Julkul från Tingshuset i ett coronasäkert evenemang för alla

Musik, humor, frågesport, julstämning och tomtar i ett coronasäkert gratisevenemang för alla. Det bjuder Kramfors kommun sina invånare på.

Från och med onsdag den 23 december klockan 18.00 kan du på Facebook uppleva ett julquiz med Fredrik Högberg och Ubbe Byström, inspelat på Tingshuset i Nyland.

Programledarna utlovar både enkla och lite svårare frågor, klassiska jullåtar varvade med en del nya varianter och några upptåg.

– Det blir värme och humor om vartannat under julens fridfulla vingar bakom kransarna i ett finstämt tingshus, som Fredrik Högberg formulerar det.

”Glädjeämnen är viktiga”
Året med Covid–19 har varit tufft och påfrestande för de flesta.

– Därför är väldigt roligt att kunna bjuda alla medborgare i Kramfors kommun på rolig och lättsam underhållning under jul- och nyårshelgen. Somliga sitter ensamma under Coronapandemin och många kan inte umgås med släkt och vänner. Då är glädjeämnen viktiga, säger kommunalrådet Malin Svanholm (S).
– Fredrik Högberg och Ubbe Byström är två proffsiga artister och det känns bra att vi från kommunens sida kan stötta dem, eftersom kulturen är ett av de områden som drabbats hårt under covid-19.

Malin Svanholm passar samtidigt på att önska alla Kramforsbor en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
– Jag hoppas att julquizet från Tingshuset i Nyland kan vara som ett tomtebloss under helgerna. Ta hand om er!

Här kan du se julquizet
Kramfors kommuns julquiz kommer att kunna ses via kommunens Facebook från den 23 december kl 18.00 och hur många gånger som helst.

Här är länken till kommunens Facebooksida:
https://www.facebook.com/Kramforskommun/ Länk till annan webbplats.

Genom att svara rätt på alla frågor i julquizet och skicka in dem till kommun@kramfors.se senast den 31 december, deltar du i utlottningen av tre Kramkort (presentkort för Kramfors Handel) á 500 kronor.

Se & göra

Uppdaterad: Sidansvarig: Linnea Nilsson

Frågor kring nyheten?

Susanne Königson
Tillväxt- och näringslivschef
0612-803 20
susanne.konigson@
kramfors.se