04 april 2019

Synliggör din verksamhet för turister och besökare

Ljusa kvällar, dammiga fönster och doften av jord och grus är tydliga tecken på att våren och sommaren är i antågande. För dig som är verksam inom besöksnäringen kan det vara dags att börja tänka på hur du ska nå ut och synas inför sommarsäsongen. Projektet "Besöksnäring i Höga kusten - en resa i tid och rum" har ett bra tips!

En viktig del i projektet handlar om att synliggöra fler besöksmål, boenden, mat- och fikaställen samt aktiviteter i kommunen. För att hjälpa aktörer inom besöksnäringen har Pia Berggren, YourWill AB, besökt flera verksamheter i kommunen och kostnadsfritt hjälpt dem registrera sig på siten TripAdvisor. TripAdvisor är en världsomspännande och omåttligt populär webbplats för resenärer. Ta chansen att finnas med där fler och fler resenärer letar efter information och inspiration!

Kostnadsfri hjälp att synas på TripAdvisor

Det är kostnadsfritt som företagare eller förening att synas på Tripadvisor. Vill du ha hjälp med att registrera din verksamhet på TripAdvisor är du välkommen att kontakta pia@yourwill.se eller lars.holmberg@kramfors.se

Vill du veta mer om projektet? Kom och besök oss i vår monter på Höga kusten företagsmässa i Sollefteå 5-6 april! Vi finns på plats tillsammans med några av projektets medaktörer. Hör mer om utvecklingsplaner och vad som är på gång inför våren och sommaren.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Karin Högström

Frågor kring nyheten?

Lars Holmberg
Projektledare
Tel: 0612-805 25
lars.holmberg@kramfors.se