två män och fem kvinnor ler mot kameran framför en vägg

Fr v Peter Carlstedt, kommundirektör, Malin Svanholm (S), kommunstyrelsens ordförande, Siv Sundström, chef för Miljö och Bygg, Carin Jämtin, landshövding, Daniel Gustafsson, länsråd, Nina Thelin, vd för Stringo, och Ida Stafrin (C), oppostionsråd.

05 maj 2024

Landshövdingen på Kramforsbesök - träffade flera företag

Landshövding Carin Jämtin är ute på en kommunturné i länet och besökte härom dagen Kramfors, där hon träffade representanter för företag i olika branscher. "Jag är imponerad över det engagemang och framtidsanda som jag möttes av", säger landshövdingen.

Tillsammans med Malin Svanholm (S), kommunstyrelsens ordförande, Ida Stafrin (C), oppositionsråd, Peter Carlstedt, kommundirektör, Susanne Königson, tillväxtchef, och Siv Sundström, chef för Miljö och Bygg, träffade Carin Jämtin både Mondi Dynäs, Stringo och Arena Dannero.

– Som ny länsinnevånare och landshövding känns det extra viktigt att jag lär mig mer om alla kommunerna i länet. Jag gör därför en kommunturné där Kramforsbesöket var ett av dem, säger Carin Jämtin.

Syftet med besöken var att skapa sig en fördjupad bild av vad länet har att erbjuda, dess företag och personerna bakom.

Imponerad av engagemanget och framtidsandan

– Jag har blivit mycket väl mottagen och känner en enorm stolthet att få representera Västernorrland som för mig har kommit att bli något speciellt. Jag är imponerad över det engagemang och framtidsanda som jag mötte hos de företag jag hade förmånen att få träffa, alla med sin alldeles unika nisch och med en gemensam nämnare att de satsar på framtiden. Väldigt inspirerande, säger Carin Jämtin.

– Att vara företagare är inte alltid så enkelt. Därför uppskattar jag speciellt att vi även delade tankar om de utmaningar de står i och inför. Vid varje kommunbesök bygger jag på min kunskapsbank både av kommunen i stort, de företag jag möter och personerna som varje dag på olika sätt bidrar till vår gemensamma tillväxt.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Olof Wigren

Frågor kring nyheten?

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Malin Svanholm
Tel: 0612-801 04
malin.svanholm@kramfors.se