Ditt gamla kärl

Vi kommer låta dig som kund behålla ditt gamla kärl för att använda det till något annat än sopor. Vad är din bästa idé? Kanske blir den ett pelletsförråd, ett ställ till skidor eller kanske blir den en lövkompost?

Idéerna har du säkert själv och vi hoppas att användningsområdena blir många! Att vi slipper samla in, demontera, frakta och smälta ner de gamla kärlen innebär en tjänst för miljön.

Det gamla kärlet tas ur bruk när du börjat använda det nya kärlet. Det är av största vikt att det gamla kärlet aldrig används till sopor igen när det nya väl börjat användas. Det gamla kärlet kommer inte att tömmas av sopbilen.

Vill du inte ha kvar ditt kärl kan du lämna in det till någon av våra återvinningscentraler eller anmäla hämtning av kärlet under Grovsopsinsamlingen som utförs hösten 2024.

Tävling

För att boosta kreativiteten till vad det gamla kärlet kan användas till så pågår en återbrukstävling fram till den sista augusti 2024. Vi önskar se den bästa idén på vad det gamla kärlet kan användas till och se vem som kan göra den bästa utsmyckningen!

Tävlingen har två kategorier och reglerna är enkla:

  • Vilket är det mest kreativa användningsområdet för det gamla kärlet efter att du slutat använda det till sopor?
  • Vilket är det snyggast utsmyckade gamla sopkärlet?

Så här deltar du:

Instagram - Se till att ditt Instagramkonto är öppet för allmänheten och lägg sedan upp din bild på kärlet. Se till att tagga @hallbarakramfors i fotot.

Mail - Skicka din bild till tekniskakontoret@kramfors.se. Skriv - "Kärltävling" i ämnesraden

Tävlingen pågår till och med sista augusti och det är en samlad tävling som tar in tävlingsbidrag via dessa olika kanaler.

Vi tar oss friheten att använda din bild i tävlingssammanhanget både på sociala medier och på webben. Vinnare utses av en jury efter att tävlingen avslutats.

Vi ser fram emot många bra tävlingsbidrag, de olika bidragen kommer ni att kunna se hos @hallbarakramfors på Instagram.