Pop up mötesplats 18 april 2024

Det blir mingel, underhållning, tips om aktiviteter och föreningsliv när vi anordnar en Pop up mötesplats den 18 april i Kramfors. Välkommen att delta!

Lära känna nya människor

Vi vill på det här sättet prova en ny typ av mötesplats där det finns möjlighet för kommuninvånare, både nyinflyttade och de som bott här länge, att lära känna varandra.

Vi vill också visa en del av vad exempelvis föreningar och studieförbund kan bidra med när det gäller mötesplatser, samvaro och aktiviteter på fritiden.

Föreningsengagemang

Att engagera sig i en förening är ett väldigt bra sätt att komma in i en gemenskap, på en ny plats eller i ett nytt sammanhang. Kanske hittar du en förening som du inte visste fanns!

Innehåll

Fler än 30 föreningar och studieförbund med olika inriktningar kommer finnas på plats denna kväll, i foajén och teatercaféet vid Kramfors Teater.

Klas Norberg står för musikunderhållningen, och vi bjuder på dryck och tilltugg.

Förhoppning om att öka trivsel

Vi hoppas kvällen ska ge ett aktivt mingel och att många hittar nya sociala nätverk att bygga vidare på, vilket vi tror är viktigt för trivseln för både unga och äldre i vår kommun.

Information

Plats: Foajén och Teatercaféet vid Kramfors Teater (Folkets Park)

Datum: 18 april 2024

Tid: 18.00-21.00

För att veta hur många vi ska handla till, tar vi in föranmälan till detta evenemang, senast 16 april, till kommun@kramfors.se eller 0612-80000.

Uppge namn, antal personer, e-post och/eller telefonnummer samt eventuell specialkost/allergi.

Uppdaterad: Sidansvarig: Marie Böhlin

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Marie Böhlin
Tel: 0612-80085
marie.bohlin@kramfors.se