• |
  • Lättläst
  • | Anpassa
  • | Other languages

Informationssäkerhet/GDPR

Från och med 25 maj 2018 kommer den nya dataskyddsförordningen att ersätta personuppgiftslagen från 1998.

Personuppgifter

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig eller ditt barn, som namn, bilder och kontaktuppgifter.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler. Vi har även utsett ett dataskyddsombud som granskar att dessa regler följs.

Dataskyddsombud

Dataskyddsombud är Per Söderström.

Rättigheter

Nya rättigheter kopplade till dina personuppgifter gäller från och med den 25 maj 2018 när den nya dataskyddsförordningen börjar gälla. Du kan läsa mer på Datainspektionens hemsida. Länken hittar du under relaterade länkar på denna sida.

Samtycke

I vissa fall kommer vi att be om ditt godkännande för att behandla dina personuppgifter. Det kan t.ex. handla om fotografering i verksamheten vid särskilda tillfällen. Du har då rätten att när som helst ångra dig och ta tillbaka godkännandet.

Radera uppgifter

Om det t.ex. inte längre finns något behov eller lagkrav av att behandla personuppgifterna kan du begära att få dina personuppgifter raderade.

Uppdaterad: 2018-05-31 Sidansvarig: Malin Zakrisson

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Dataskyddsombud
Per Söderström
per.soderstrom@kramfors.se

Cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på hemsidan. Genom att fortsätta godkänner du vår
användning av cookies.