17 juni 2019

Fullsatt på premiären av
Navets film ”Efterlyst”

Fullt hus. Lapp på luckan. När Navet bjöd in till premiär av sin egenhändigt producerade film ”Efterlyst” var intresset stort. Konsthallen räckte knappt till för invigningen och i salongen fanns inte många lediga platser.

– Vi har haft jätteroligt när vi gjort filmen, sade Rickard Edlund i sitt invigningstal.

Tillsammans med bland annat Liz Sand och Sara Allstedt har Rickard och hans vänner producerat en film av imponerande hög klass.

TV3:s populära kriminalserie Efterlyst får en egen variant i Kramfors. Rickard Edlund är briljant som Hasse Oro och Arne Bylund fulländad som karikatyr av Leif GW Persson. Även de övriga är som klippt och skurna för sina roller.

Handlingen utspelar sig både i Kramfors och Örnsköldsvik. Det börjar med ett rån på Wikströms. Efter lite efterforskning kommer man fram till att förövarna troligen är samma gäng som gjort inbrott på Candy Corner i Övik.

Med hjälp av en privatspanare och polisen samt naturligtvis Efterlysts redaktion lyckas man nysta upp den trassliga härvan.

Navet ingår i Kramfors kommuns daglig verksamhet Disa. Verksamheten erbjuder flera olika arbetsuppgifter och arbetslag som brukarna kan välja mellan.

– Vi har lagt ungefär 1,5 dag i veckan på filmen och nu är vi väldigt stolta över resultatet, sade Rickard Olsson.

Hela gänget som gjort filmen.

Och stolt ska gänget absolut vara. Filmen är både rolig, varm och proffsig. Förmiddagens visning var tillägnad speciellt inbjuda personer. Ikväll kl 18.00 har allmänheten chans att ta del av Navets film.

Missa inte den! Till och med reklamen är bra :)

Stöd & omsorg

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Åsa Börjesson
Enhetschef daglig verksamhet
0612-802 28
asa.borjesson@kramfors.se