Eliin Nordlander

21 oktober 2020

Möt Kramforsambassadören
Eliin Nordlander, Kramfors

Eliin Nordlander är 34 år och jobbar som studie- och yrkesvägledare på Ådalsskolan. Hon är en så kallad hemvändare, som efter att ha bott några år på andra orter valde att flytta tillbaka till Kramfors. Läs om varför hon är Kramforsambassadör.

”När jag flyttade från kommunen för många år sedan, hade jag aldrig en tanke på att jag skulle återvända en dag. Faktum är att jag nog hade skrattat högt om någon hade påstått att jag skulle göra det.

Men efter att ha bott i både Skövde och Härnösand flyttade jag till sist hem och idag trivs jag fantastiskt bra i Kramfors.

Det är också en av anledningarna till att jag blev ambassadör för kommunen; jag vill få fler att inse att det vi har här, ger en stark grund att skapa en fin tillvaro på.

Vi har ett bra utbud av varor och tjänster, nära till mycket, en vacker natur och är en del av Höga Kusten som ju är ett av de attraktivaste besöksmålen i hela landet.

Visst, kommunen har tappat många invånare sedan mitten av 1970–talet och många affärer har försvunnit, samhället har förändrats och så vidare. Men det är inte unikt för Kramfors – och faktum är att jag tycker att vi har mycket att vara stolta över!

Det brukar jag också påpeka för människor, när det blir prat om hur det är att leva och bo i Kramfors.

Dessutom får det mig att må bra om jag är positiv till det mesta och ser möjligheterna före hindren.”Läs mer:
Att vara Kramforsambassadör


Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Annica Kjellin
Kommunikationschef
0612-801 85
annica.kjellin@kramfors.se