Pojke, sommar, fiske på bryggan.

Att göra – för unga i Kramfors

I Kramfors kommun finns massor att göra. Det finns till exempel 300 föreningar där människor samlas kring olika intressen, fritidsgårdar och andra ställen att samlas för aktiviteter av olika slag. Det kan handla om fritidsaktiviteter för barn som lever med en funktionsvariation, hälsa, motion, musik eller annat.

Under rubriken relaterade länkar på denna sida har vi samlat länkar till sidor som handlar om vad du kan göra i Kramfors.

Evenemangskalendern

Evenemang i Kramfors kommun hittar du på startsidan på denna webbplats eller via länken under relaterade länkar på denna sida.

Vem kan anmäla ett evenemang?

Evenemang som ordnas inom Kramfors kommun av företag, föreningar eller ideella organisationer får kostnadsfritt finnas med i evenemangs­kalendern. Det kan du läsa mer om på sidan Anmäl ett evenemang, se relaterade länkar på denna sida.

Ungdomsrådet

I Ungdomsrådet vill vi ge alla ungdomar i Kramfors kommun möjligheten att påverka det samhälle vi alla lever i.

På sidan Påverka dina rättigheter, som du hittar under denna, kan du läsa mer om hur du gör för att påverka Kramfors kommun.

Kontaktperson

Andreas Gylling är kontaktperson för ungdomsrådet. Du hittar Andreas kontaktuppgifter under rubriken kontakter på denna sida.

Uppdaterad: Sidansvarig: Linnea Nilsson