Kramforsambassadör

Erik O Sjödin

Varför har du valt att vara Kramforsambassadör?
Jag tycker att fler människor ska få veta hur fint vi har det här, besöka kommunen och på sikt kanske bosätta sig i Kramfors och bidra till att utveckla kommunen!

Berätta kort om vem du är.
Nolaskogsare från Myckelgensjö, Lumpen I 21 Sollefteå, Ölbryggare i Sollefteå till 1978, Journalist Östersunds-Posten, Folkhögskollärare Brunnsvik, Arbetat i eget utbildningsföretag under 30 år, utbildat Behandlingsassistenter, Ölbryggare och Bergarbetare. Nu mångsysslande pensionär, 75 år.

Vad är det bästa med Kramfors kommun?
Att det är en vänlig kommun, lätt att komma i kontakt med människor, vacker, naturskön kommun och att det finns hjärta och framtidstro i kommunala styret!

Har du förslag på saker som kan utvecklas?
Jag skulle gärna se sommaröppna mötesplatser med serveringsmöjligheter i anslutning till vår fina idrottsplats, så att föräldrar till idrottande barn och ungdomar skulle kunna träffas på ett enkelt sätt.

Överhuvudtaget stimulera till ökade möjligheter att umgås – inte minst för att motverka isolering och utanförskap bland våra nyanlända i kommunen!

Har du något smultronställe eller aktivitet du vill rekommendera?
Friidrott ligger mig varmt om hjärtat. Skulle gärna se flera som använder löparbanor och kastplan.

Att ta en promenad efter vackra Kramforsån och vidare efter den spångade leden vid Kyrkviken eller uppe i det natursköna området vid Latberget är balsam för själen!

Uppdaterad: Sidansvarig: Olof Wigren

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Kontaktperson
Olof Wigren
Tel: 070-657 50 85
olof.wigren@kramfors.se