Vi är stolta och vill berätta!

Vill du komma i kontakt med en ortsbo? Ställa frågor om hur det är att bo, verka och leva i Kramfors kommun?

Då finns ambassadörsnätverket till för dig med 280 stolta ambassadörer som vill dela med sig och berätta om Kramfors kommuns alla fördelar och styrkor. Här presenterar vi några av våra ambassadörer. Vill du komma i kontakt med en passande ambassadör som bäst kan svara på dina frågor utifrån dina intressen och behov? Skicka ett mail till olof.wigren@kramfors.se så hjälper han dig.

Pernilla Söderlind, Sandslån

"Jag och min familj flyttade till Sandslån från Göteborg 2013. Efter att ha varit egenföretagare med egen blomsterbutik mitt i stan och fastnat i en spiral av stress och ohälsosamt högt tempo, såg vi en annons på ett hus alldeles vid älvkanten. Fram till dess hade jag alltid sett mig som en storstadstjej, men nu kände jag; jag vill byta miljö, jag vill prova någonting nytt. Så vi lämnade Göteborg för Ådalen."
Här kan du läsa mer om Pernilla

Petra Boman, Ullånger

"Jobbar som butiksansvarig för delikatessbutiken 1923 - Tunnbröd & Deli, som blev utsedd till Årets butik i Kramfors 2020! Hur kul var inte det! Ett superroligt arbete där jag träffar otroligt mycket folk och verkligen får dela med mig av det goda värdskapet, främst under sommarsäsongen."
Här kan du läsa mer om Petra

Erik O Sjödin, Kramfors

"Att ta en promenad efter vackra Kramforsån och vidare efter den spångade leden vid Kyrkviken eller uppe i det natursköna området vid Latberget är balsam för själen!!
Här kan du läsa mer om Erik

Eliin Nordlander, Kramfors

”När jag flyttade från kommunen för många år sedan, hade jag aldrig en tanke på att jag skulle återvända en dag. Faktum är att jag nog hade skrattat högt om någon hade påstått att jag skulle göra det. Men efter att ha bott i både Skövde och Härnösand flyttade jag till sist hem och idag trivs jag fantastiskt bra i Kramfors."
Här kan du läsa mer om Eliin

Peter Hollbrink, Lugnvik

"Här i Lugnvik finns en hel del möjliga utvecklingsområden för våra företag, idrottsföreningar och andra föreningar och där många engagerar sig. Och det ser ut på liknande sätt över hela kommunen. Det finns en kraft och idérikedom som är väldigt betydelsefull för hela Kramfors."
Här kan du läsa mer om Peter

Annika Wångby Stattin, Häggvik

"Jag är ursprungligen från Stockholm men flyttade till Sundsvall innan vi bestämde oss för att slå oss ned här i Nordingrå på heltid. Jag stortrivs i Häggvik, som varit mitt och min man Lars hem sedan 2004. Vi bor i det som är hans släktgård och vi är båda frilansande musiker och Lars är även medlem i Nordiska Kammarorkestern i Sundsvall."
Här kan du läsa mer om Annika

Fredrik Lockner, Kramfors

"Jag är född och uppvuxen i kommunen och har nog aldrig haft några större planer på att flytta. Allt det jag uppskattar och älskar finns ju här. Familj, vänner, natur och möjligheten att kunna utföra mina intressen värdesätter jag mest av allt. Detta delar jag gärna med mig av till andra."
Här kan du läsa mer om Fredrik

Jessica Demander, Wäja

"Jag och min man ”Micke” flyttade till Dysjön, Väja, i Kramfors kommun för 20 år sedan. Vi bodde då i Haninge utanför Stockholm. Jag drev eget företag i Årsta och ”Micke” jobbade för ett bolag i Solna. Det innebar att vi fick lägga en och en halv till två timmar varje vardag till att pendla till och från våra arbetsplatser. Tid som stal utrymme ifrån att träffa vänner och odla fritidsintressen."
Här kan du läsa mer om Jessica

Uppdaterad: Sidansvarig: Olof Wigren

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Kontaktperson
olof.wigren@kramfors.se